ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Odžana 13. Modrožanska utrka 2021.

09.08.2021

U nedjelju, 08.08.2021. u naselju Modrovec u Gornjoj Stubici, uspješno je održana 13. Modrožanska utrka koja je ujedno bila i 18. memorijal Marijan Lukina 2021.

U pravom domaćem, zagorskom okruženju te uz prekasno popodnevno ljetno vrijeme i dobru posjećenost trkača i gledatelja, održane su sljedeće utrke: glavna utrka na dužini 10.5 km gdje se trčalo 5 krugova po 2.1 km, promotivna utrka građana dužine 2.1 km odnosno 1 krug te utrka predškolske i osnovnoškolske djece – u svakom slučaju bogati i zanimljivi sportski program.

Na glavnoj utrci ukupno je startalo 62 natjecatelja gdje je najbrži predstavnik bio iz našega kluba AK Rudolf Perešin, Nikola Štefanić, ispred Dražena Dinjara također iz AK Rudolf Perešin i Karla Lešković iz AK Zabok.

Od ostalih muških članova AK Rudolf Perešin, nastupili su i osvojili sljedeća mjesta: Damir Kraljić 20. mjesto, Branko Razum 27. mjesto, direktor i organizator utrke ŽELJKO LUKINA 34. mjesto. te Neven Novosel na 44. mjestu

Od ženskih predstavnica na glavnoj utrci je najbrža bila naša predstavnica kluba Marija Lukina, Kristina Tenšek AK Zaprešić druga a Suzana Dinjar iz AK Rudolf Perešin treća.

Nakon glavne utrke održane su promotivne utrke za djecu predškolske dobi do 6 godina na 100m. Zatim utrka djece od 1.-4. razreda osnovne škole na 400m i utrka djece 5.-8. razreda osnovne škole na 600m. Na utrci je startalo ukupno 50-tak djece.

Nakon utrka djece održana je i utrka građana i mještana naselja Modorovec na 2.1km gdje je startalo ukupno 43 natjecatelja. Kod građana najbrži je bio domaćin i sam Modrožanin Matija Lukina ispred AK Rudolf Perešin, drugi je bio Jakov Friščić iz TK Maraton Krapina i treći je bio Karlo Dimec iz AK Rudolf Perešin.

Kod građanki najbrže su bile sve članice iz AK Rudolf Perešin i to redom, prva Kiara Hren, druga Helena Dinjar i treća Nika Kuhta.

Najbolji Modrožanin bio je Matija Lukina, a najbolja Modrožanka Andreja Ilinić.

Organizator AK Rudolf Perešin se zahvaljuje organizacijskom odboru naselja Modorovec i samim mještanima koji su doprinijeli organizaciji ove utrke i tako samim natjecateljima ponudili dobru dobrodošlicu i domaći ugođaj. Zahvaljujemo se i Općini Gornja Stubica, načelniku Jasminu Krizmanić koji je osobno prisustvovao na ovom događaju te svima sponzorima.

Hvala i trkačima koji su se odazvali na utrku te iste pozivamo i očekujemo još u većem broju dogodine!

Rezultati: https://www.utrka.com/utrke/modrozanskautrka/2021/rezultati/

Rezultati dječjih utrka: ovdje

Galerija fotogarfija - foto Zrinka Stakor

(8 fotografija)
(8 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin