ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Brončana ekipna medalja u polumaratonu za PH 2017 i pojedinačna na utrci 5km u Velikoj Gorici

27.03.2017
Jučer smo sudjelovali na "25.Turopoljskoj utrci" u Velikoj Gorici. Naši članovi su nastupili na utrci od 5km i na polumaratonu.
 
Na utrci od 5km u muškoj konkurenciji naš Emil Škudar je bio treći od 72 natjecatelja. U ženskoj konkurenciji Andreja Grabrovečki bila je 4., Renata Grabrovečki 16. i Darija Raškaj 37. od 68 natjecateljica.
 
Na polumaratonu je ukupno nastupilo 273 natjecatelja. Pobijedio je Tamas Nagy iz Mađarske. Od naših članova Dražen Dinjar bio je 7., Matija Grabrovečki 10., Nikola Škvorc 19., Ivica Gašparić 68. i Željko Kliček 85.
Polumaraton se bodovao za 2017 ekipno prvenstvo Hrvatske. Prvaci države su trkači iz AK Agram, srebrni su atletičari iz AK Svetice, a brončanu medalju osvojili su naši članovi i naš AK Rudolf Perešin Gornja Stubica. Nastupilo je ukupno 14 klubova.
U ženskoj konkurenciji na polumaratonu pobijedila je Matea Matošević (AK Agram). Od naših članica Željka Gašparić bila je 26. i na svom prvom polumaratonu Suzana Dinjar osvojila je 33. mjesto.
 
Sljedeći nastup naših članova kluba očekuje već sljedeće subote na utrci od 8km u Maksimiru, Zagreb. Ne sumljamo da neće biti medalja :).
(1 fotografija)
(1 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin