ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Uspješno održana 12. MODROŽANSKA UTRKA - 17. Memorijal Marijana Lukina 2019.

11.08.2019

U nedjelju, 11.08.2019. u naselju Modrovec u Gornjoj Stubici, uspješno je održana 12. Modrožanska utrka koja je ujedno bila i 17. memorijal Marijana Lukina 2019.

U pravom domaćem, zagorskom okruženju te uz prekasno popodnevno ljetno vrijeme i dobru posjećenost trkača i gledatelja, održane su sljedeće utrke: glavna utrka na dužini 10.5 km gdje se trčalo 5 krugova po 2.1 km, promotivna utrka građana dužine 2.1 km odnosno 1 krug te utrka predškolske i osnovnoškolske djece – u svakom slučaju bogati i zanimljivi sportski program.

Na glavnoj utrci ukupno je startalo 57 natjecatelja gdje je najbrži predstavnik bio iz našega kluba AK Rudolf Perešin, Dražen Dinjar, ispred člana AK Zabok Alena Čretni i Drage Paripovića iz AK Žumberak.

Od ostalih muških članova AK Rudolf Perešin, nastupili su i osvojili sljedeća mjesta: Zoran Komar 4. mjesto, Lovro Borovec 7. mjesto, Frano Duspara 12. mjesto, Josip Kosec 14. mjesto te direktor i organizator utrke ŽELJKO LUKINA 24. mjesto.

Od ženskih predstavnica na glavnoj utrci je najbrža bila naša predstavnica kluba Suzana Dinjar, Željka Gašaprić iz AK Zabok druga a Danijela Horvat iz AK Sljeme treća.

Nakon glavne utrke održane su promotivne utrke za djecu predškolske dobi do 6 godina na 100m. Zatim utrka djece od 1.-2. razreda osnovne škole na 400m i utrka djece 3.-8. razreda osnovne škole na 600m. Na utrci je startalo ukupno 50-tak djece.

Nakon utrka djece održana je i utrka građana i mještana naselja Modorovec na 2.1km gdje je startalo ukupno 34 natjecatelja. Kod građana najbrži je bio domaćin i sam Modrožanin Matija Lukina ispred AK Rudolf Perešin, drugi je bio Igor Visinski a treći Martin Lonćarić, oboje iz AK Zabok.

Kod građanki najbrža je bila Stela Cvetković iz AK Rudolf Perešin, druga domaća predtsvanica Suzana Petrović-Gredičak a treća Paola Štefanović iz AK Agram Zagreb.

Najbolji Modrožanin bio je Matija Lukina, a najbolja Modrožanka Andreja Ilinić.

Organizator AK Rudolf Perešin se zahvaljuje organizacijskom odboru naselja Modorovec i samim mještanima koji su doprinijeli organizaciji ove utrke i tako samim natjecateljima ponudili dobru dobrodošlicu i domaći ugođaj. Zahvaljujemo se i Općini Gornja Stubica, načelniku Jasminu Krizmanić koji je osobno prisustvovao na ovom događaju te svima sponzorima.

Hvala i trkačima koji su se odazvali na utrku te iste pozivamo i očekujemo još u većem broju dogodine!

Rezultati: https://www.utrka.com/utrke/modrozanskautrka/2019/rezultati/

Galerija 1 - foto Zrinka Stakor

Galerija 2 - foto Kristina Zorko & Marija Kukec

(12 fotografija)
(12 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin