ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

1. Gornjostubički cener - Spomen utrka Rudolf Perešin 2015

06.04.2015

Nakon dugogodišnje organizacije naše utrke "Polumaraton Jurjevo", odlučili smo se na organizaciju nove utrke na 10km koja će biti brza i lagana.

Službeni naziv utrke je: "Gornjostubički cener - Spomen utrka Rudolf Perešin". Njezino prvo izdanje biti će u nedjelju 10.5.2015. Mjesto održavanja utrke će biti kod sportskog centra Gornje Stubice kraj nogometnog igrališta, a sam start utrka kraj spomen parka Rudolfa Perešina u centru Gornje Stubice. Istog dana u Gornjoj Stubici će se održavati velika manifestacija "18. Susreti za Rudija" u sklopu koje je i sam Gornjostubički cener. Taj cijelodnevni događaj posvečen je u čast pokojnom heroju Domovinskog rata Rudolfu Perešinu, čije ime i nosi naš atletski klub. 

Start utrke je u 12 sati na već spomenutoj lokaciji: kraj spomen parka Rudolfa Perešina i izloženog MIG-a 21 u samom centru Gornje Stubice. Nakon završetka glavne utrke na 10km, u 13:15h kod sportskog centra biti će organizirane utrke za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi na dužinama od 200m do 1200m. Pa molimo klubove i trkače da sobom dovedu svoju mladu snagu.

Proglašenje utrke je predviđeno oko 15 sati. A nakon toga pozivamo sve sudionike utrke da ostanu u Gornjoj Stubici na druženju i gledanju raznih atrakcija u sklopu manifestacije "18. Susreti za Rudija". Najatraktivniji dio bit će od 15 do 18 sati kad je predviđen aero miting koji obuhvaća prelete MIG-a 21, ostalih letjelica sa padobrancima te helikoptera koji će se moći i pregledati kada se prizemlji. Cijeli program organizira Hrvatsko ratno zrakoplovstvo a same Susrete za Rudija posječuje svake godine politički vrh i mnoštvo posjetitelja i cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prijašnjih godina posjećenost je bila oko 10-15 tisuća ljudi.

 

Detaljan raspis utrke počitajte ovdje.

Nadamo se da ćemo Vas vidjelti kod nas u Gornoj Stubici, 10.5.2015. na prvom izadnju Gornjostubičkog cenera - Spomen utrke Rudolf Perešin.

Svi ste dobro došli!

(4 fotografija)
(4 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin