ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Brončana medalja na ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu 2017

13.03.2017

Prošlog vikenda u subotu, 11.03.2017., u Čakovcu je održano ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu za 2017. godinu.

Naš klub AK Rudolf Perešin imao je 3 ekipe u 3 discipline: 4km seniorke, 4km seniori i 12km seniori.

Prva je startala naša ženska seniorska ekipa na 4km u sastavu: Suzana Dinjar, Andreja Grabrovečki, Željka Gašparić i Darija Raškaj. Cure su se odlično borile u jakoj konkurenciji i zauzele solidno 6. mjesto. Ovo im je bio prvi nastup za klub u ovom sastavu tako da u budućnosti možemo očekivati još samo bolje rezultate.

Drugi su startali naši dečki na seniorskoj utrci 4km, u sastavu: Ivica Mucak, Nikola Škvorc, Damir Balaško i Emil Škudar. Ovaj ekipa je ponovila uspjeh naših cura i zauzela također respektabilno 6. mjesto.

I na kraju je bila naša ekipa na 12km seniori: Dražen Dinjar, Matija Lukina, Matija Grabrovečki i Ivica Gašparić. Prije utrke ovdje smo očekivali medalju i to smo i ostvarili osvojivši 3. mjesto. Tako smo nastavili dugogodišnji niz osvajanja medalja na ovom najbrojnijem ekipnom natjecanju u atletici.

Sa ovom nastupom smo uspješno otvorili natjecateljsku 2017 sezonu i nadamo se daljnjim uspjesima na drugim natjecanjima.

Sljedeća utrka i lov na medalju očekuje nas već za 2 tjedna u Velikoj Gorici na ekipnom prvenstvu Hrvatske u polumaratonu, gdje branimo srebo od prošle godine.

REZULTATI   

SLIKE

(6 fotografija)
(6 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin