ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Godišnja skupština kluba

28.01.2012

U petak, 27.1.2012. godine, u sportskom domu u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja skupština Atletskog kluba "Rudolf Perešin" Gornja Stubica.

Podneseno je finacijsko izvješće te izvješće o radu za prošlu godinu koja je podnio klubova predskednik Jasmin Krizmanić. Članovi kluba su bili izuzetno uspješni i postigli zavidne rezultate.

Atletski klub se može pohvaliti ekipnim naslovom prvaka Hrvatske u polumaratonu, čiju ekipu su činili Dražen Dinjar, Matija Grabovečki, Ivica Mucak i Željko Lukina. Dražen Dinjar je i postao prvakom Hrvatske u polumaratonu u pojedinačnoj konkurenciji. Najuspješnija ženska predstavnica kluba bila je mlada Sara Vilić koja je osvojila zlatnu medalju na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu u konkurenciji starijih juniorki na 3 km te je nastupila na Europskom juniorskom prvenstvu u krosu koje se održalo u Velenju, osvojivši 37. mjesto na 4km u konkurenciji od 92 natjecateljice i time je bila članica hrvatske atletske reprezentacije. Sara Vilić je i proglašena za najbolju sportašicu KZŽ za prošlu godinu, a sam AK "Rudolf Perešin" za 3. ekipu u županiji što im je dodijelila sportska zajednica KZŽ.

Ovaj klub je, u usporedbi prema drugima, što se tiče brojnosti članova i same financijske podrške, zapravo najsiromašniji u Hrvatskoj, što njihove članove nije obeshrabrilo i s pravom se nadaju boljoj budućnosti po tom pitanju jer je i više nego zaslužuju. Veliki je uspjeh da pod takvim okolnostima postižu tako velike rezultate, te se na taj način ime Rudolfa Perešina i Gornje Stubice predstavlja u najboljem svjetlu. Rukovodstvo i članovi kluba nadaju se da i u ovoj, novoj 2012. godini i natjecateljskoj sezoni, kako u triatlonu tako i na atletskom terenu, kontinuitet dobrih rezultata neće izostati.

Treninzi se neumorno nastavljaju!

(22 fotografija)
(22 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin