ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Održana 10. jubilarna Modrožanska utrka

14.08.2017

Jučer je naselju Modorovec u Gornjoj Stubici uz prekasno popodnevno ljetno vrijeme i dobru posjećenost trkača i gledatelja, održana jubilarna 10. Modrožanska utrka i 15. Memorijal Marijana Lukina 2017.

Na glavnoj utrci startalo je 73 natjecatelja gdje su najbrži bili Dražen Dinjar iz domaćeg kluba AK Rudolf Perešin u muškoj konkurenciji te Maja Urban iz AK Dubrovnik u ženskoj konkurenciji.

Nakon glavne utrke održana je utrka djece predškolske dobi do 3 godine na 50m te 4 do 6 godina na 100m. Zatim utrka djece od 1.-4. razreda osnovne škole na 400m i utrka djece 5.-8. razreda osnovne škole na 600m. Na utrci je startalo ukupop 50-tak djece.

Na kraju još je održana utrka građana i mještana Modrožana na 2.1km gdje je startalo ukupno 34 natjecatelja. Kod građana najbrži je bio Ante Živković iz AK Dubrovnik, a kod građanki Daria Raškaj iz AK Rudolf Perešin. Najbolji Modrožanin bio je Andrija Ilinić, a najbolja Modrožanka Andrea Ilinić.

Organizator se zahvaljuje organizacijskom odboru naselja Modorovec i samim mještanima koji su doprinjeli organizaciji ove utrke i tako samim natjecateljima ponudili dobru dobrodošlicu i domaći ugođaj. Zahvaljujemo se i Općini Gornja Stubica, načelniku Jasminu Krizmanić i zamjeniku načelnika Vladimiru Škvorc koji su i prisustvovali na ovom događaju te svima sponzorima.

Hvala i trkačima koji su se odazvali na utrku te iste pozivamo i očekujemo još u većem broju dogodine.

Rezultati:

Glavna utrka 10.5km

Utrka građana 2.1km

 

Galerija fotografija: Album 1  

                               Album 2

 

(7 fotografija)
(7 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin