ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Ivica Mucak pobjednik utrke mladi za mlade

06.10.2013

6.10.2013 se održala humanitarna utrka u zagrebačkom parku Maksimir mladi za mlade - trčanjem mijenjamo dijabetes u znak potpore svim mladima koji boluju od te bolesti.Pod glavnim pokroviteljstvom 3sporta i 24 sata održale su se utrke na 2 km za srednjoškolece te na 5,6 km za seniore,a ukupan broj natjecatelja u obje utrke je bio oko 300.Na kraćoj trci od 2 km član AK Rudolf Perešin Vladimir Sekalec je zauzeo ukupno 4. mjesto, dok je na dužoj trci od 5,6 km član AK Rudolf Perešin Ivica Mucak uvjerljivo pobijedio.

Istog dana se održalo državno prvenstvo  na 10 km na cesti na zagrebačkom Bundeku.AK Rudolf Perešin je imao jednog predstavnika, Matiju Grabrovečkog koji je istrčao vrlo dobru utrku te završio kao 6. najbolji trkač ove discipline u Hrvatskoj.

Tjedan dana ranije održale su se utrke na 12 km i na 5 km u Karlovcu - utrka crtom bojišnice.Nastupilo je preko 85 natjecatelja,a na 12km uvjerljivo je pobijedio član AK Rudolf Perešin Dražen Dinjar,Mario Špoljar je bio ukupno 5., dok je Branko Razum bio 19.

(3 fotografija)
(3 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin