ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Polumaraton Jurjevo 2012 - Riječki polumaraton

22.04.2012

U nedjelju 22.4.2012 se održao tradicionalni polumaraton Jurjevo, memorijal Branka Vrančića i Leopolda Japca, a po prvi puta i utrka građana na 5500 metara. Na zahtjevnoj stazi, po vrlo promjenjivom vremenu na glavnoj utrci je nastupilo 63 natjecatelja a ukupnu pobjedu je odnio Nikola Špoljar iz AK Oroslavje ispred Domagoja Marušića iz AK Sljemena te Hrvoja Zebića iz AK Gak Glina. Najbolje plasirani član iz AK Rudolf Perešin je bio Branko Razum na sedmom mjestu. U ženskoj kategoriji pobjeda za Majdu Horvat iz AK Veterana ispred Ivančice Ladišić iz AK Sljemena te Jasmine Burek iz AK Stubice.

Rezultati polumaratona: http://www.trcanje.hr/cms/upload/File/rezultati/2012/jurjevo2012.pdf

Na utrci građana od 5500 metara nastupilo je 19 natjecatelja a uvjerljivu pobjedu je odnio Mario Špoljar iz AK Oroslavje ispred individualca Tomislava Jurkina te domaćeg trkača Antea Pešeca. U ženskoj kategoriji pobjeda za Petru Postružin iz AK Dinamo Zrinjevac ispred Anamarije Poštek iz AK Stubice te individualke Maje Vrančine.

Rezultati utrke građana: /files/Službeni rezultati utrka građana (UKUPNO)_POLUMARATON JURJEVO 2012.pdf

Čestitke svima koji su nastupili na glavnoj i pratećoj trci s nadom da ćemo se svi vidjeti i dogodine!

Istog dana, za vrijeme polumaratona Jurjeva, naši najbolji domaći trkači, Dražen Dinjar i Ivica Mucak, branili su boje kluba na međunarodnom polumaratonu u Rijeci. Od ukupno 400 natjecatelja Dražen je osvojio sjajno 4. mjesto, stigavši prvi od svih hrvatskih natjecatelja koji su tamo nastupili. Njegov kolega Ivica Mucak osvojio je respektabilno 12. mjesto istrčavši svoj najbolji osobni rezultat u polumaratonu. Bravo dečki!

Rezultati: http://www.trcanje.hr/cms/upload/File/rezultati/2012/21aps.pdf

(5 fotografija)
(5 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin