ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

MATIJA LUKINA BRONČANI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU NA 10000 METARA

05.04.2014
 
5.4.2014 se održalo državno pojedinačno prvenstvo Hrvatske na 10000 metara na atletskoj stazi u Sinju.Vrijeme je bilo vrlo promjenjivo,vjetar u prsa smetao je
natjecateljima koji su nastupali.Iako natjecatelja nije bilo puno,došli su većina ponajboljih trkača u hrvatskoj trenutno.AK Rudolf Perešin je imao četvoricu članova koji su nastupili na spomenutoj utrci.Najviše se istaknuo Matija Lukina koji je osvojio odličnu brončanu medalju u seniorskoj konkurenciji,al i ostali članovi AK Rudolf Perešin su ubilježili dobre nastupe.Matija Grabrovečki je zauzeo 5 . mjesto u seniorskoj konkurenciji, Ivica Mucak je zauzeo 6. mjesto dok je Emil Škudar zauzeo 8. mjesto.
 
Dva tjedna ranije članovi AK Rudolf Perešin su nastupili na utrci od 5 km u Velikoj Gorici te ostvarili jako dobre rezultate gdje se čak četvorica naših članova smjestilo u top 10 ukupno na utrci.Na utrci je pobijedio Matija Lukina ispred klubskog kolege Matije Grabrovečkog,Ivica Mucak je zauzeo 5. mjesto, Emil Škudar se plasirao na 8. mjesto, Josip Kosec je zauzeo 13 mjesto, Jan Grabrovečki 15. mjesto dok je Ante Pešec zauzeo 26. mjesto.
(12 fotografija)
(12 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin