ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

BRUNO KOS POBJEDNIK KROS UTRKE U ZAGREBU

08.06.2014
8.6.2014 se održala tradicionalna kros utrka Volim trčanje u Zagrebu na Savskom nasipu.Utrka je podijeljena u tri discipline: utrka na 2 km, 5km i 11,5 km.
Ukupno na svim utrkama je nastupilo više od 700 natjecatelja,start svih utrka je bio u 10 h ujutro po vrlo vrućem vremenu kakvo i priliči mjesecu lipnju.Neposredno prije
početka utrke predstavnik grada Zagreba je održao pozdravni govor za sve sudionike utrka.AK Rudofl Perešin imao je nekoliko predstavnika koji su uspješno predstavili klub.
Najviše se istaknuo Bruno Kos koji je suvereno došao do pobjede na utrci od 2 km,a na istoj utrci Jan Grabrovečki je zauzeo 10. poziciju,a jedina ženska predstavnica kluba
bila je Anamarija Debeljak koja je zauzela odlično 3. mjesto u ženskoj konkurenciji.Na 5 km imali smo također dva vrlo uspješna nastupa,Ivica Mucak je bio ukupno 3. na utrci dok    je njegov  klubski kolega Emil Škudar zauzeo 5. mjesto.13.5 se održao drugi po redu Karlovački cener gdje su nastupili Matija Grabrovečki sa odličnim 4. mjestom te njegov kolega Dražen Dinjar na 5. mjestu.Dražen je samo 2 dana kasnije nastupio i na tradicionalnom Vrbovečkom polumaratonu i ostvario pobjedu u ukupnom poretku.
(8 fotografija)
(8 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin