ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:

Dražen Dinjar pobjednik Jurjevskog polumaratona, Ivica Mucak pobjednik utrke građana

27.04.2014

27.4.2014 u Gornjoj Stubici se održao tradicionalni  Jurjevski polumaraton sa pripadajućom

utrkom građana od 5,5 km te utrkama djece od predškolske dobi do 8. razreda osnovne škole.

Polumaraton se održava tradicionalno u tjednu obilježavanja Jurjeva u Općini Gornja Stubica.

Polumaraton i utrka građana su zajedno okupila 55 natjecatelja.Na utrci polumaratona     uvjerljivo je pobijedio član AK Rudolf Perešin Dražen Dinjar,koji je inače i rekorder po broju pobjeda na Jurjevskom polumaratonu.Izvrsno 2. mjesto je zauzeo također član AK Rudolf Perešin Emil Škudar,ali treba i napomenuti kako je ovo prvi Emilov nastup na nekom polumaratonu uopće.3. mjesto je zauzeo Čamil Bešo iz Maraton kluba Novo Mesto.

Kod žena,1. mjesto je pripalo Tini Gjoni iz AK Jastreb,2. mjesto je zauzela Marija Simeonov iz ZTUM, a 3. mjesto je pripalo Jasmini Burek iz AK Stubice.

 

Od ostalih članova AK Rudofl Perešin koji su nastupili na polumaratonu izdvajamo Branka Razuma sa zauzetom 9. pozicijom, Josipa Kosca na 19. poziciji, Ivica Sekalca na 21. mjestu, te Darka Jurkovića na 24. mjestu.

Na utrci građana od 5,5 km pobijedio je član domaćeg AK Rudolf Perešin Ivica Mucak,ispred svoga klubskog kolege Brune Kosa koji je zauzeo 2. mjesto te Karla Vuka iz AK Stubica na 3. poziciji.Kod žena najbolja na utrci građana je bila Ivanka Horvat iz AK Čakovec, ispred Vesne Grgone iz ZTUM te Lilijane Papić iz AK Stubice.

AK Rudolf Perešin se ovim putem zahvaljuje svim natjecateljima i natjecateljicama na svom dolasku i nastupu,u nadi kako im je bilo dobro i kako će se svi vidjeti na utrci u narednoj godini.

(8 fotografija)
(8 fotografija)

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin